Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kikanie za Flame

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś np. w nazwie rooma napisze "No Flame" itp. to ma prawo cię kicknąć za używanie jego.

Mnie osobiście też czasami denerwuje jak ktoś z tym wyskoczy, np. na Cabinie lub Black Lungu, bo wtedy laguje niemiłosiernie.

Bywalec
Opublikowano

Jeśli udowodnisz że kicnął cię za flame to tak, jest ban.

Tak samo jak kickanie za: Rush, op, rpg itd.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Frapsuj, reportuj. A bana dostaną na 100%. No chyba że, nazwa rooma zawiera No flame/no spec.

Za wywalanie ludzi z flame jest ban ? To ja już dawno powinienem mieć perma .

Co do flame, to kickają tylko osoby posiadające słabe PCty.

Sam wiem jak to jest: Jeszcze jak miałem starego PCta i koleś ział flamerem, to nie mogłem się ruszać takie miałem lagi. Jeżeli już tak bardzo chcesz używać flame na legalu, to kup eli moda, lub poproś jakiegoś ziomka, co ma, niech pogra z tobą Ft

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli ktoś napisze noflame or kick a nazwa rooma nie zawiera słów "no spec" i "no flame" to gdy posiadasz zfrapsowaną taką osobę to za abusing napewno dostanie bana na perma. Tak samo jest ban za to jak wyganiasz kogoś z drzwi na Cabinie, dla mnie głupie ale nexon daje za to perma ponieważ uważa że, zniechęcasz gracza do gry...

Opublikowano

Jeśli ktoś napisze noflame or kick a nazwa rooma nie zawiera słów "no spec" i "no flame" to gdy posiadasz zfrapsowaną taką osobę to za abusing napewno dostanie bana na perma. Tak samo jest ban za to jak wyganiasz kogoś z drzwi na Cabinie, dla mnie głupie ale nexon daje za to perma ponieważ uważa że, zniechęcasz gracza do gry...

Perma za to, że kolo używa flame, a ktoś go wypindoli ? No way. ps. za abusing perma nigdy nie widziałem.

Co do tych drzwi, to inna historia.

Nie porównujmy power lvl z abusingiem

9368_gold.png

Opublikowano

Aha dziękuje ; D za pomoc łap like i do zamknięcia ; ]

// a Jeszcze Jedno jako co Miał bym to wysłać PowerLvl Gilitch albo co ? i co bym miał tam wpisać ?

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...